Kaunis iho vaatii säännöllistä hoitoa. Neulauksessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuorekkaamman näköinen iho. Mikrohienot neulat läpäisevät ihon muodostaen pieniä mikrovaurioita ihoon, tämä aktivoi ihon oman parantumisprosessin. Revidermin ihonhoitolaitteet, menetelmät ja tuotteet ovat olleet jo 30v ajan menestyksiä. Neulaukseen on aiemmin liitetty ”fakiiri-efekti” josta ei enää tarvitse kärsiä; ihovauriot ja pitkä toipumisaika on nyt historiaa.

Käsittely aktivoi ihoa runsaasti, mikä voi aiheuttaa punoitusta ja kiristyksen tunnetta. Iho tuntuu kuin auringonpolttamalta, tunne kuitenkin viestii siitä että iho on nyt valmis uudistumaan. Skin Needler -mikroneulaus tuo ennennäkemättömän uudistuksen markkinoille. Laitteen sekä tarkan työskentelyn ansiosta hoito on kivutonta ja miellyttävää.

Alkuperäinen REVIDERM – mikrohionta
Ainutlaatuinen design kohtaa modernin teknologian

Mikrohionta on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta. Alunperin kehitetty lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta tänäpäivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla.

Mikrohiontatekniikan menestys on kiinni REVIDERMIN Skin Peeler laitteen toiminnasta. Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti micro kokoisilla kristallikiteillä. Asiakkaasi ovat vakuuttuneita hoidosta jopa yhden kerran jälkeen sillä iho tuntuu huomattavasti pehmeämmälle ja tasapainoisemmalle. Saman aikaisesti ihoa valmistellaan vastaanottamaan aktiiviaineita. REVIDERM Skintelligence linja takaa tärkeiden aktiiviaineiden iholle pääsyn sekä imeytymisen Optimaalinen yhdistelmä kuorintaa sekä imua aktivoi ihon omaa uudistumis järjestelmää. Ihon oma kollageenin tuotanto aktivoituu ja mikroverenkier to paranee. Tämä johtaa nuorten ja toimintakykyisten solujen lisääntymiseen tyvikalvossa. Nämä solut matkaavat ihon ylempiin kerroksiin ja pitävät huolta ihon uudistumisesta.

Yhtenä maailman johtavana valmistajana REVIDERM asettaa vaatimukset teknologialle. Lukemattomat kansainväliset
kunnianmaininnat tukevat REVIDERMIN laatua. Meidän tietotaitomme sekä palvelualtis toimintamme takaavat asiakkaittesi tyytyväisyyden. Mikrohionta sopii kaikkiin uudistaviin hoitoihin. Laaja valikoima räätälöintimahdollisuuksia tekee mikrohionnasta välttämättömän hoitolaasi.